Trobada en la Taula Territorial de Coordinació de Programes d’Economia Social i Solidària a la Vegueria Penedès

Avui ens complau compartir amb tots vosaltres una experiència enriquidora que va tenir lloc divendres passat: la nostra participació en la Taula Territorial de Coordinació de Programes d’Economia Social i Solidària de la Vegueria Penedès. Aquesta important trobada va ser un espai de col·laboració i intercanvi de coneixements entre diversos agents i entitats implicades en el foment de l’economia social i solidària a la nostra comunitat.

En aquesta ocasió, vam tenir l’honor d’acompanyar-nos de dues entitats que són referents en el món de l’economia social a la nostra zona: l’Ateneu Cooperatiu Coopsetània i l’Ocell de foc. Juntament amb ells, vam poder compartir les experiències i coneixements que hem adquirit en la promoció d’iniciatives solidàries i cooperatives al nostre entorn local, Calafell.

L’objectiu d’aquesta taula de coordinació va ser explorar sinèrgies entre les diverses organitzacions i projectes presents, a fi de potenciar l’impacte positiu de l’economia social al Penedès. Va ser gratificant veure com la suma de les nostres experiències i visions va obrir noves possibilitats per impulsar el creixement i la sostenibilitat de les iniciatives locals.

Per aquest motiu, ens complau compartir amb vosaltres algunes imatges d’aquesta inoblidable trobada. Les imatges ens recorden que el treball col·lectiu i la cooperació són les bases per aconseguir un futur més just i equitatiu per a tothom.

Des de la Comunalitat Urbana de Calafell, volem expressar el nostre compromís continu amb l’economia social i solidària, i esperem que aquesta trobada sigui només el principi d’una fructífera i duradora col·laboració amb altres entitats i persones que comparteixen la mateixa visió.

Si esteu interessats en saber més sobre els nostres projectes i com podeu implicar-vos en l’economia social a Calafell, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Junts podem construir un futur més solidari i just per a tothom.

Índex

Notícies

Benvinguts a la secció de notícies de la Comunitat Urbana de Calafell!

En aquesta secció, trobareu les últimes novetats i esdeveniments rellevants que ocorren al nostre municipi. Mantenim als nostres visitants informats sobre els temes més importants que afecten a la nostra comunitat, incloent anuncis oficials, actualitzacions de projectes i esdeveniments culturals.