Taller de Nutrició: Descobreix l’Alimentació Saludable per a la Gent Gran a Calafell

Ens complau anunciar el proper Taller de Nutrició «Alimentació Saludable per a Gent Gran» que serà impartit per @belenccossio, en col·laboració amb la Xarxa de Teràpies Complementàries de la Comunalitat de Calafell.

Aquest taller està especialment dissenyat per a professionals cuidadors de persones grans interessats en comprendre la importància d’una alimentació saludable per al benestar dels nostres avis i àvies.

Si ets cuidador/a i desitges aprofundir en aquest tema, t’animem a inscriure’t a través del següent enllaç: https://forms.gle/CxPUNVqv8ooU2Qir6 o posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@comunalitatcalafell.org.

Detalls del taller:
▶️ Data: 29 de Febrer de 2024
▶️ Hora: de 16:00h a 18:00h
▶️ Lloc: Centre la Sínia, Calafell

No et perdis aquesta oportunitat de conèixer més sobre nutrició saludable per a gent gran. Uneix-te a nosaltres i aprenem junts sobre com millorar la qualitat de vida dels nostres avis i àvies.

Índex

Notícies

Benvinguts a la secció de notícies de la Comunitat Urbana de Calafell!

En aquesta secció, trobareu les últimes novetats i esdeveniments rellevants que ocorren al nostre municipi. Mantenim als nostres visitants informats sobre els temes més importants que afecten a la nostra comunitat, incloent anuncis oficials, actualitzacions de projectes i esdeveniments culturals.