Teràpies Complementàries

Descripció del projecte

La holística actualment és un recurs al que moltes persones accedeixen en la cerca del seu equilibri i pau interior. Així les teràpies complementàries són recursos emergents, als que es poden recórrer com una opció que complementa la medicina al·lopàtica i al mateix temps la enriqueix. Aquest projecte principalment té com objectiu donar visibilitat, no només als diferents tipus de teràpies, sinó als terapeutes, per tal que a través d’unir-se per posar en comú estratègies, criteris de treball i accions, creïn un front comú per a que totes aquelles persones de la comunalitat que estiguin interessades, tinguin accés.

Seran doncs els/les propis interessats/des, ja sigui com terapeutes individuals, com entitats o bé com empreses, els que en equip desenvolupin el projecte, li donin forma i l’adaptin a les necessitats i demanda de la pròpia comunalitat, creant diferents fórmules de divulgació, formació i participació que es convertiran en la base fonamental del projecte.

El projecte inicialment tenia com a objectiu connectar persones, entitats i empreses del sector de les teràpies complementàries, com ara ioga i reiki. No obstant, amb el temps ha evolucionat cap a una Xarxa de Suport Mutu orientada al sector de les cures. A través de diferents trobades, aquesta xarxa proporciona suport a aquelles persones que s’ocupen de les cures, tant professionals com familiars, amb l’objectiu de promoure el benestar i la salut en aquest àmbit. Actualment, la xarxa ha arribat a la seva quarta trobada, consolidant-se com un punt de trobada i suport per a la comunitat implicada en aquest sector.

Notícies

Benvinguts a la secció de notícies de la Comunitat Urbana de Calafell!

En aquesta secció, trobareu les últimes novetats i esdeveniments rellevants que ocorren al nostre municipi. Mantenim als nostres visitants informats sobre els temes més importants que afecten a la nostra comunitat, incloent anuncis oficials, actualitzacions de projectes i esdeveniments culturals.