Ràdars

Descripció del projecte

Radars és una fórmula de solidaritat i cooperativisme que té com principal objectiu fer prevenció i tenir cura de la nostra Gent Gran, en concret de les persones que viuen soles i en risc d’aïllament social, tenint en compte que la soledat no desitjada està considerada un problema de salut pública global.

Així el projecte Radars implica als barris, comptant amb la col·laboració del veïnat, dels comerços, de les entitats i per suposat de la pròpia administració. Convertint-se el projecte en un important entramat de caire social que detecta i vetlla per situacions personals que requereixen d’una especial atenció, posant en marxa els canals oportuns per a la cerca de solucions a la situació detectada.

El projecte Radars, així com els serveis que formen part del Programa Bon Dia i Calafell t’Acompanya al que està vinculat, es converteixen en un recurs a l’abast de les persones més vulnerables, essent els/les principals beneficiats/des Gent Gran i aquelles persones amb més dificultats, que han vist reduïda la seva autonomia per diferents raons, i que no disposen del suport que precisen per a gaudir d’una mínima qualitat de vida.

La detecció d’una xarxa de persones vulnerables amb l’objectiu d’oferir-les suportcobrir les seves necessitatsés una altra de les Xarxes de Suport Mutu del projecte. En aquest moment, la xarxa està en procés de creació amb unes 25 persones disposades a participar.   

Notícies

Benvinguts a la secció de notícies de la Comunitat Urbana de Calafell!

En aquesta secció, trobareu les últimes novetats i esdeveniments rellevants que ocorren al nostre municipi. Mantenim als nostres visitants informats sobre els temes més importants que afecten a la nostra comunitat, incloent anuncis oficials, actualitzacions de projectes i esdeveniments culturals.