Manteniment Físic Gent Gran

Descripció del projecte

No cal explicar els beneficis de l’activitat física doncs tots els sabem, el que si és important és la pràctica d’aquesta activitat, d’aquí que aquest projecte sigui una iniciativa per a que la Gent Gran es mantingui bona en forma física.

La vellesa és justament una etapa en la que el cos físic ens demanda menys activitat i més repòs, tot i que això no treu que una disciplina diària d’exercicis i si són en grup encara millor, ens engresqui en mantenir-nos en forma, essent una important excusa per moure’s, mantenir vives les relacions socials i compartir estones de dedicació a un mateix.

La vellesa és bella, és l’objectiu principal d’aquest projecte, on la clau està posada en la transformació de la mirada social cap aquesta etapa de la vida.  Aquest projecte vol aportar nous valors, de forma que mantenir el cos físic actiu sigui sinònim de benestar i alegria.

La participació d’entitats i voluntariat és la fórmula a través de la que s’arribarà a aquestes persones, essent els espais a l’aire lliure del municipi i altres espais adients, els que acolliran les trobades on es desenvoluparan les activitats.

Aquesta actuació té com a finalitat principal la creació de sinèrgies entre diverses entitats i persones amb l’objectiu de millorar la salut i el benestar de les persones grans mitjançant l’exercici físic. A través de la promoció d’activitats i la col·laboració interinstitucional, es pretén fomentar l’estil de vida saludable entre les persones de la tercera edat, millorar la seva capacitat física i mental i prevenir malalties relacionades amb la inactivitat. Tot i que encara no s’ha iniciat, aquesta iniciativa té el potencial de millorar significativament la qualitat de vida de la gent gran, promovent l’autonomia, la participació social i la salut en general.

Notícies

Benvinguts a la secció de notícies de la Comunitat Urbana de Calafell!

En aquesta secció, trobareu les últimes novetats i esdeveniments rellevants que ocorren al nostre municipi. Mantenim als nostres visitants informats sobre els temes més importants que afecten a la nostra comunitat, incloent anuncis oficials, actualitzacions de projectes i esdeveniments culturals.