Oportunitat de Treball a Calafell: Convocatòria per a la Borsa de Treball de Personal Tècnic Docent

És un plaer compartir amb vós una emocionant oportunitat laboral a la nostra estimada comunitat de Calafell. L’Ajuntament de Calafell ha obert la convocatòria pública per a la creació d’una borsa de treball destinada a cobrir llocs de treball de caràcter temporal. Aquesta oportunitat està específicament dirigida a personal tècnic docent que participarà en la implementació de programes subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i/o altres organismes.

Codi de Convocatòria: RH/23/009

La borsa de treball té com a objectiu cobrir els diferents programes que es generin en relació als programes subvencionats dins de l’àmbit de la formació de les polítiques actives d’ocupació. Aquesta oportunitat ofereix una plataforma per a professionals qualificats i dedicats que vulguin contribuir al desenvolupament i millora de les polítiques d’ocupació a Calafell.

Per accedir a tota la informació relativa a aquesta convocatòria, us convidem a consultar les bases i instància publicades al següent enllaç: Bases i Instància.

Termini de Presentació de Sol·licituds: 02/12/2023 – 11/12/2023

És fonamental tenir en compte les dates límit per a la presentació de sol·licituds. El termini per a aquesta oportunitat està establert des del 2 de desembre de 2023 fins al 11 de desembre de 2023. Assegureu-vos de preparar la vostra sol·licitud a temps i presentar-la dins d’aquest període.

ÚLTIM DIA PER PRESENTAR SOL·LICITUDS: Dilluns 11 de desembre

Ens agradaria subratllar que el dilluns 11 de desembre és l’últim dia per presentar les sol·licituds. És vital assegurar-se que totes les sol·licituds siguin enviades abans d’aquesta data per garantir la seva consideració en aquesta oportunitat laboral.

Si teniu qualsevol dubte o necessiteu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de resoldre qualsevol pregunta que pugueu tenir sobre el procés de sol·licitud o els requisits de la convocatòria.

Contacte: sac@calafell.cat

Agraïm la vostra atenció i esperem rebre moltes sol·licituds de professionals qualificats que estiguin interessats a unir-se a aquesta iniciativa per al desenvolupament laboral i la millora contínua de les polítiques actives d’ocupació a Calafell.

Índex

Notícies

Benvinguts a la secció de notícies de la Comunitat Urbana de Calafell!

En aquesta secció, trobareu les últimes novetats i esdeveniments rellevants que ocorren al nostre municipi. Mantenim als nostres visitants informats sobre els temes més importants que afecten a la nostra comunitat, incloent anuncis oficials, actualitzacions de projectes i esdeveniments culturals.