la comunalitat

Descobreix tot el que tenim per oferir!​

Qui forma part de la Comunalitat?

Què ÉS LA COMUNALITAT URBANA DE CALAFELL?​

Comunalitat Calafell

Els barris i nuclis que conformen el municipi de Calafell no són només espais físics que podem localitzar en un mapa, sinó que conformen veritables contenidors de relacions vives, personals i col·lectives. El territori resulta el marc comú de trobada de les persones que hi habiten i el punt de partida per a la generació de dinàmiques comunitàries de cooperació i d’ajuda mútua.

En aquest context la Comunalitat de Calafell neix amb la voluntat de transformar el territori des d’una perspectiva més propera i humana, sota els principis del dret a la ciutat i l’economia social i solidària.

Qui forma part de la Comunalitat de Calafell?

Us presentem les entitats que formen part del Comitè activador de la Comunitat Urbana de Calafell. Aquestes entitats activadores són la Fundació Santa Teresa, l’Ajuntament de Calafell, la Cooperativa Agrícola i l’Associació El Patí Català.

També és important destacar la participació d’altres entitats conegudes i amb una àmplia història dins del municipi, com l’Associació fotogràfica Enfoca, l’Associació d’Amics del Patrimoni de Calafell, l’Associació d’Amics del Reiki i l’Associació Porta de Fusta.

Entitats activadores

Cada una d’aquestes entitats té una àmplia trajectòria en el treball per la millora de la qualitat de vida de les persones i el desenvolupament del territori. Destaca la Cooperativa Agrícola, que celebra enguany el seu Centenari, i la Fundació Santa Teresa, que porta gairebé 50 anys treballant a la comarca.

Fundació Santa Teresa

La seva experiència en projectes d'ajuda mútua i la intercooperació amb altres agents de l'entorn ha estat continuada des de fa més de 12 anys.

Patí Català

Entitat molt dinàmica, amb 200 socis, i que encaixa molt bé en el model de desenvolupament territorial des de l'economia social

Cooperativa Agrícola

Entitat que es dedica a la producció i comercialització de productes agrícoles, principalment relacionats amb el món del vi.

Ajuntament de Calafell

Implicat des del primer moment en el desenvolupament del projecte, i seran diverses les regidories i els serveis municipals que s'impliquin en els diferents projectes a desenvolupar

Entitats participants

L’apartat d’Entitats Participants de la nostra web inclou una llista d’organitzacions que s’han unit a nosaltres per promoure els nostres objectius compartits. Estem molt agraïts per la participació de totes les entitats que formen part de la nostra xarxa, i esperem continuar treballant junts per aconseguir un món millor per a tothom.

Associació Units pel Reiki de Calafell

Som una entitat local sense ànim de lucre; fem la nostra activitat en espais cedits per l’Ajuntament de Calafell per realitzar la pràctica del Reiki.

Amics del Patrimoni de Calafell

Treballem en la defensa, la difusió, la protecció i la conservació del patrimoni natural, històric, arqueològic, artístic i cultural de Calafell.

La Porta de Fusta Associació Cultural

Associació cultural de Calafell dedicada al teatre que treballem fent espectacles i tallers de teatre per a totes les edats.

Institut la Talaia

Institut Públic d'Educació Secundària de Segur de Calafell que ofereix ensenyament d'ESO, Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Mitjà.

Associació Bot Salvavides de Calafell

Impulsa el reconeixement a una tradició que atresora més que la seva presència en la mar.

Institut Camí de Mar

Ofereix ensenyament d'ESO, batxillerat, cicles formatius, formació professional bàsica i programes de formació i inserció.

Associació Esportiva Llaguts de Calafell

Promou la pràctica del rem de banc fix en llagut català, fomenta la restauració d'aquestes embarcacions tradicionals...

Ibercalafell

Grup de recreació històrica, estudi i difusió de la cultura dels ibers des de l’any 1999.

Confraria de Pescadors de Calafell

Assessorar l'Administració en temes relatius a la pesca marítima.

A-Dona't

L'Associació de Dones de Calafell promou el creixement i la connexió entre les dones a través d'activitats diverses i fomenta la participació com a sòcies.

Belén Cossío
Nutrición y Dietética

Experta en nutrició i dietètica, compromesa a guiar a individus cap a una vida més saludable a través d'hàbits alimentosos equilibrats.

Elessya Herbolario

Descubre la sabiduría de la naturaleza a través de plantas medicinales y productos naturales.

SPLAF

Som una associació sense ànim de lucre, les persones del qual compartim la mateixa malaltia: Fibromiàlgia

Associació Esportiva Vogadors de Calafell

Fomenta la pràctica esportiva del rem de banc fix en la modalitat del llagut català

Notícies

Benvinguts a la secció de notícies de la Comunitat Urbana de Calafell!

En aquesta secció, trobareu les últimes novetats i esdeveniments rellevants que ocorren al nostre municipi. Mantenim als nostres visitants informats sobre els temes més importants que afecten a la nostra comunitat, incloent anuncis oficials, actualitzacions de projectes i esdeveniments culturals.