La celebració de Sant Jordi

Honrant la gent gran i els oficis d’abans en una activitat conjunta amb diversitat funcional

Cada any durant la Diada de Sant Jordi, celebrem una bona pràctica a la qual ens unim per cuidar dels nostres avis que viuen solets. En aquesta ocasió, ens hem unit en una activitat conjunta amb persones amb diversitat funcional, que han elaborat obsequis relacionats amb la diada i que han rendit homenatge als oficis del passat. Enguany, la celebració de la Festa de la Mar a Calafell ha estat una gran font d’inspiració per recordar als antics pescadors del poble.

Aquesta pràctica consta de tres passos:

  1. Creació dels regals: El talent i la creativitat de les persones amb diversitat funcional s’han posat al servei de la inclusió per crear regals únics i especials.
  2. Resultat final: Aquesta activitat ha combinat la tradició de Calafell amb la bellesa de la natura, fent un homenatge als oficis que han format la història del poble.
  3. Entrega dels regals: La màgia de la solidaritat ha arribat als avis de Calafell amb l’entrega de regals plens de significat i amor, demostrant que mai estan sols a la seva llar.

Aquesta pràctica és una mostra de l’afecte i la cura que tenim cap als nostres avis, i una gran oportunitat per a la inclusió social de persones amb diversitat funcional. Esperem que aquesta iniciativa continuï fent-se durant molts anys més i que cada vegada siguem més els que ens unim per celebrar la diada amb la gent gran.

Índex

Notícies

Benvinguts a la secció de notícies de la Comunitat Urbana de Calafell!

En aquesta secció, trobareu les últimes novetats i esdeveniments rellevants que ocorren al nostre municipi. Mantenim als nostres visitants informats sobre els temes més importants que afecten a la nostra comunitat, incloent anuncis oficials, actualitzacions de projectes i esdeveniments culturals.