III Trobada de Comunalitats Urbanes

Dimecres vam tenir el plaer de participar a la III Trobada de Comunalitats Urbanes a l’Hospitalet del Llobregat, un esdeveniment que ens ha permès connectar amb altres col·lectius i compartir les nostres experiències i projectes. Durant la trobada, vam tenir l’oportunitat de presentar alguns dels nostres treballs més destacats i aprofundir en les dinàmiques de governança interna que impulsen el nostre programa comunal.

És gratificant veure com les comunalitats urbanes estan guanyant terreny i com més persones s’uneixen a aquest moviment de participació ciutadana. El diàleg i l’intercanvi de coneixements que es van produir durant la trobada van ser enriquidors i inspiradors. Ens sentim encoratjats i motivats per continuar treballant en la construcció d’una comunitat més forta, resilient i cohesionada.

Aprofitem aquesta oportunitat per agrair a tots els organitzadors i participants de la III Trobada de Comunalitats Urbanes per la seva hospitalitat i per crear aquest espai de trobada tan important per al desenvolupament de les comunalitats. Junts, estem fent passos importants cap a un futur més col·lectiu i participatiu.

Seguirem treballant amb il·lusió i determinació per implementar les idees i les solucions que vam compartir durant aquesta trobada. Continuem avançant cap a un futur millor per a tots!

Índex

Notícies

Benvinguts a la secció de notícies de la Comunitat Urbana de Calafell!

En aquesta secció, trobareu les últimes novetats i esdeveniments rellevants que ocorren al nostre municipi. Mantenim als nostres visitants informats sobre els temes més importants que afecten a la nostra comunitat, incloent anuncis oficials, actualitzacions de projectes i esdeveniments culturals.