Institut la Talaia

Associació participant

Benvinguts a l’Institut La Talaia, una institució educativa pública dedicada a l’ensenyament secundari, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà. Amb una ubicació privilegiada a l’Avinguda Brasil, número 8, el nostre nou institut ocupa una parcel·la de gairebé 8.000m2, amb un edifici modern de planta baixa i tres plantes més, oferint una superfície útil de 3.142 m2.

A les nostres modernes instal·lacions, a més de les aules d’estudi, oferim una biblioteca, una ampla sala de gimnàs (380m2), una sala-teatre, una cafeteria-menjador, consergeria, i sales per a professors, alumnes i també per a l’AMPA. A l’aire lliure, disposem d’un ampli pati amb pista esportiva (4.200m2) i una zona de serveis.

Actualment, al voltant de 500 alumnes estan matriculats a l’ESO, batxillerat i el cicle formatiu de grau mitjà de Jardineria i Floristeria. Amb una plantilla de 50 professors, l’Institut La Talaia ofereix una àmplia gamma d’instal·lacions, incloent biblioteca, tallers de tecnologia, aules d’informàtica, laboratoris, aula de plàstica, aula d’arts escèniques, aules de música i una pista poliesportiva, entre altres.