Belén Cossío - Nutrición y Dietética

Associació participant

Belén Cossío, una artista plàstica i interiorista que ha redescobert la seva passió en l’apassionant món de la nutrició i la salut.

Amb una sòlida formació en art de la Universitat Complutense de Madrid, Betlem ha deixat la seva petjada en l’àmbit creatiu durant anys. No obstant això, la seva trajectòria va donar un gir significatiu quan va sentir la necessitat d’explorar noves direccions en la seva vida.

La nutrició sempre ha estat un aspecte fonamental en la història de Betlem, marcada per intoleràncies alimentàries des de la infància i desafiaments derivats d’una malaltia autoimmune. Aquest viatge personal la va portar a submergir-se en l’estudi de la nutrició i la dietètica en la Universitat Catòlica de Múrcia (UCAM), on es va diplomar i es va unir a l’Associació Professional Espanyola de Naturopatía i Bioteràpia.

Avui dia, Betlem es troba immersa en el món de la nutrició, col·laborant amb professionals de la salut física i mental. El seu enfocament va més enllà de l’alimentació; cerca transformar vides a través d’hàbits nutricionals saludables. Des d’assessorar esportistes d’alt rendiment fins a brindar orientació a aquells que desitgen millorar la seva salut, Betlem s’ha convertit en un referent en el benestar integral.

En paral·lel a la seva dedicació a la nutrició, Belén gaudeix del seu petit taller de ceràmica, on dona forma a platets que s’integren en les seves experiències culinàries. La unió entre l’art i la nutrició defineix la seva singularitat, creant un espai on la creativitat i la salut convergeixen per a inspirar una vida plena.

Acompanya a Betlem Cossío en aquest emocionant viatge cap al benestar, on cada obra d’art i cada consell nutricional són peces clau per a construir un estil de vida equilibrat i saludable.