Associació Entitat Fotogràfica de Calafell i Comarca (ENFOCA)

Associació participant

La Associació Entitat Fotogràfica de Calafell i Comarca (ENFOCA) és una associació cultural sense ànim de lucre situada en la localitat de Calafell, a la província de Tarragona, Espanya. Aquesta entitat té com a objectiu promoure la fotografia i la cultura visual a la comarca a través de l’organització d’exposicions, tallers, cursos, conferències i altres activitats relacionades amb la imatge i la creativitat.

ENFOCA està formada per un grup de persones interessades en la fotografia, tant professionals com aficionats, que comparteixen coneixements i experiències en un ambient de col·laboració i respecte mutu. L’associació també compta amb una àmplia biblioteca especialitzada en fotografia, on els socis poden consultar i manllevar llibres i revistes relacionats amb aquesta disciplina.

Entre les activitats que organitza ENFOCA, destaquen els tallers i cursos de fotografia per a totes les edats i nivells, l’organització d’exposicions fotogràfiques a Calafell i altres localitats de la comarca, i la participació en concursos i certàmens fotogràfics a nivell nacional i internacional. L’associació també col·labora amb altres entitats culturals i socials del municipi per a promoure la cultura visual i la creativitat entre els joves i adults de la comarca.