Ajuntament de Calafell

Associació activadora

L’Ajuntament de Calafell és l’administració pública que governa el municipi de Calafell, situat a la comarca del Baix Penedès a la província de Tarragona. El consistori està format per l’alcalde i diversos regidors que s’encarreguen de gestionar els serveis públics, l’ordenament del territori i la promoció del benestar dels ciutadans.

El municipi de Calafell destaca per la seva llarga tradició turística i la seva riquesa cultural i patrimonial. L’Ajuntament té com a prioritat la preservació i promoció del patrimoni històric i natural de la localitat, així com el foment de la seva economia i el benestar dels seus habitants.

El consistori ofereix una gran varietat de serveis a la ciutadania, com ara el servei d’atenció a les persones, l’atenció a les famílies, la gestió de les escoles i altres serveis educatius, la recollida de residus, la gestió dels espais públics i el suport a les iniciatives culturals i esportives.

L’Ajuntament de Calafell té un compromís ferm amb la participació ciutadana i treballa de manera constant per aconseguir una gestió transparent i eficient dels recursos públics. Per aquesta raó, promou la implicació activa de la societat civil en la presa de decisions i la definició de les polítiques municipals, a través de mecanismes de consulta i participació ciutadana.