Conferència del Tomàs Molina: La mar del futur, com serà el litoral Català el 2023

El passat 29 d’abril de 2023, el reconegut meteoròleg de TV3 presentà, al centre cívic Montse Civit de Segur de Calafell, la conferència “La Mar del Futur, com serà el litoral català el 2030?”, en la que exposa, basant-se en els darrers estudis científics, quins futuribles presenta la nostra costa a conseqüència del Canvi Climàtic.

Més enllà d’un pronòstic catastrofista, amb un discurs proper i propositiu, en Tomàs Molina exposa la necessitat de canviar certs hàbits de la nostra quotidianitat i remarca la necessitat de transitar cap a un model de vida més sostenible que, ara mateix, és més possible que mai gràcies als avenços tecnològics que s’han produït durant les darreres dècades.

La jornada s’emmarcà dins del cicle anual d’activitats que s’organitza en el marc de la celebració de la VI Festa de la Mar de Catalunya, esdeveniment que tindrà lloc a Calafell entre els dies 8 i 11 de juny i que promouen  la Federació Catalana per la Cultura i el Patrimoni Marítim i Fluvial, l’Associació Patí Català Vela Llatina de Calafell, l’Ajuntament de Calafell, la Comunalitat de Calafell i la Diputació de Tarragona.

Índex

Notícies

Benvinguts a la secció de notícies de la Comunitat Urbana de Calafell!

En aquesta secció, trobareu les últimes novetats i esdeveniments rellevants que ocorren al nostre municipi. Mantenim als nostres visitants informats sobre els temes més importants que afecten a la nostra comunitat, incloent anuncis oficials, actualitzacions de projectes i esdeveniments culturals.