CELEBRACIÓ DE LA 1ª JORNADA HOLÍSTICA A CALAFELL

Aquest passat dissabte 28 d’Octubre es va celebrar la 1a Jornada Holística organitzada per la Xarxa de Teràpies Complementàries, projecte que impulsa la Comunalitat de Calafell.

Aquesta iniciativa que va sorgir durant les diferents trobades que la xarxa ha fet al llarg d’aquest darrer any, representa la consecució d’una de les principals fites de la xarxa, doncs l’alta participació ciutadana, més de 120 persones, la bona acollida i les demandes continuades de seguir promovent activitats holístiques al municipi, fan que la xarxa encengui motors per començar a dissenyar la següent jornada amb la energia i la gratitud que aquest encoratjador resultat representa.

Volem destacar que essent la xarxa un espai indicat per a la cura de la persona, l’assistència a l’esdeveniment d’avis i àvies en situació de vulnerabilitat, que habitualment no tindrien la possibilitat d’apropar-se a aquestes activitats, fa que els/les facilitadors/es, es motivin a continuar arribant no només a aquests col·lectius, sinó també a altres que ho precisen.

Val a dir que es van fer activitats a l’aire lliure al Parc de la Sínia, com la ruta per descobrir les plantes medicinals autòctones del territori, o bé les activitats de ioga, meditació, tai chi i el mandala humà.

En quan a les activitats que es van desenvolupar en el Centre de la Sínia, va ser nombrosa la diversitat que el públic va tenir per escollir aquella o aquelles que més els cridava l’atenció, com el taller de l’abundància, la xerrada sobre acompanyament al dol, el taller de risoteràpia, la introducció al mindfulness, el taller de lectura per reflexionar, la classe de ioga adaptat a la mobilitat de la persona, i la xerrada sobre nutrició centrada en l’acidificació i el ph.

Tot plegat, facilitat per professionals motivats a compartir els seus coneixements i tècniques que reverteixen en la cura de les persones, la seva millora de la qualitat de vida i per suposat el seu creixement personal.

A punt per posar data a la següent jornada, celebrem l’èxit de la primera amb ganes de continuar treballant i compartint amb qui estigui interessat.

Índex

Notícies

Benvinguts a la secció de notícies de la Comunitat Urbana de Calafell!

En aquesta secció, trobareu les últimes novetats i esdeveniments rellevants que ocorren al nostre municipi. Mantenim als nostres visitants informats sobre els temes més importants que afecten a la nostra comunitat, incloent anuncis oficials, actualitzacions de projectes i esdeveniments culturals.